Ambasador Star of Service

vineri, decembrie 31, 2010

Un An Nou Noutz Fericit!


   Si uite asa a mai trecut un an. Conform credintei generale a fost un an greu, foarte greu, cu multe schimbari in plan social. Am asistat la scaderea salariilor bugetarilor, la majorarea taxelor si am avut parte de greve, depresii rezolvate si nerezolvate. Criza economica ne-a infricosat pe toti, pe cei cu slujbe si pe cei fara slujbe. Angajati, antreprenori, liber profesionisti, investitori, bogati sau mai putin bogati, motivatia tuturor a fost zdravan zgaltaita de pe temelia construita cu ani in urma. Ce functiona cu cativa ani in urma aducandu-ne rapid zambetul pe buze si speranta in suflet, nu a mai functionat in 2010. In zadar am cautat alte repere, in zadar am produs alte previziuni, viitorul a ramas incert de-a lungul intregului an si continua sa ne pandeasca din desisul analizelor financiare, astrologice si ecologice.

Si totusi...

Si totusi, multi dintre cunoscutii si prietenii mei spun ca 2010 a fost interesant, surprinzator si plin de revelatii. Unii indraznesc sa spuna ca a fost un an plin de intamplari fericite, cu realizari in plan personal si in plan profesional. Un an in care s-au transformat din robotei interesati exclusiv de A AVEA in persoane fascinate de A FI. Au luat nastere multe proiecte interesante pentru cei care sunt mai avansati in procesul de metamorfoza, au avut loc multe schimbari in anturajul fiecaruia.

Fenomenul care a marcat anul 2010 si sunt convinsa ca il va defini si pe 2011 este SCHIMBAREA. Asa ca daca va doriti ca in 2011 sa fie ca inainte de 2008 si de criza, s-ar putea sa fiti profund dezamagiti, pentru ca asta nu se va intampla. Insa daca luati taurul de coarne si incepeti sa va adaptati la schimbarea care se intampla in jurul vostru, atunci este foarte posibil sa navigati cu bine si cu bucurie in suflet tot anul 2011.

Asa ca nu pot sa va urez decat sa gasiti bucurie in tot ceea ce va inconjoara si liniste intre cei care va iubesc. Un An Nou Noutz Fericit!
Mirela
Un comentariu:

  1. puteti sa publicati pe youtube colindul acre incepe cu versurile "focu-i aprins intr-un camin"

    RăspundețiȘtergere