Ambasador Star of Service

marți, martie 29, 2011

Confesiune

Am avut un sfârsit de săptămână mai mult decât interesant asistând Cursul de NLP Practitioner organizat de Competent Consulting. Exerciţiile au decurs mult mai fluent, rolul de insoţitor (coach) mi se potriveşte din ce în ce mai profund, am un tonus bun şi mi-am regăsit pofta de viaţă. În plus am 57 de kilograme, faţă de 61 şi încep să îmi simt corpul. Mi-am dat seama că nu cantitatea de mâncare era cea care îmi dădea senzaţia de împlinire a nevoilor, neîmplinite pe căi mai eficiente, ci gustul mâncării.

Una dintre colegele mele mi-a atras atenţia sâmbătă asupra conţinutului blogului, iar asta m-a făcut să iau o decizie de a schimba ritmul şi stilul postărilor.

Îmi propun să scriu în fiecare zi, iar conţinutul să fie mult mai personal. Îmi imaginez că scriu unei audienţe care poate citi, însă nu poate comenta, cel puţin asta am văzut că s-a întâmplat până acum, cu excepţia celor doua comentarii înregistrate din august anul trecut (2 comentarii la 1036 de clickuri şi o persoană interesată, care este soţul meu, se pune?).

Deci, dragii mei cititori, am pe o foaie de hârtie în faţa mea nu mai puţin de 6 proiecte pe care le voi analiza începând de azi. Vreau să vă ţin la curent cu succesul meu în planificare şi organizare, capitol la care dădeam chix de când am devenit freelancer:
Lista este:
1. Să aduc la viaţă nevoia mea de joc şi creativitate fie prin arta, fie prin grupul de dezvoltare personală
2. Grupul de dezvoltare personală
3. Blogul
4. Colaborare social media
5. Colaborare healthcare
6. Dezvoltarea proprie - formarea de coach şi nu numai, probabil aprofundarea conceptului CPS -Creative Problem Solving

Cum am învăţat o metodă genială de conducere a proiectelor, cea pe care o aplica şi Walt Disney (SUNT UN MARE FAN), o voi aplica pentru fiecare proiect şi mâine mă întorc cu noutăţi. Dacă vă interesează metoda Disney, comentaţi şi o voi împărtăşi cu lux de amănunte, tips and tricks. 
Vă doresc o zi de excepţie, energie şi concentrare pe ce este cu adevărat important.

2 comentarii: