Ambasador Star of Service

miercuri, aprilie 13, 2011

Întrebare

Una dintre strategiile care se pare că de fiecare dată mă scoate din încurcătură este să fac lucrurile diferit. Dacă am fost obişnuită cu rigurozitate, planificare amănunţită şi analize, comunicare completă şi detaliată, se pare că de la o vreme ideile venite din senin şi non-planificarea dau rezultate mult mai bune.
La ce mă gândesc? Mă gândesc la o întâlnire, în condiţii foarte prieteneşti, adică informală, informală, în care pe baza unei tematici agreate în comun, dar legată de ce vă interesează cel mai mult, putem să petrecem timp util şi plăcut împreună. Pot fie să vă trimit eu o listă de subiecte, fie să propuneţi voi, iar la final o parte din grup, care deţine bicicletă, poate face o plimbare cu bicicletele prin împrejurimi, iar cealaltă parte fără bicicletă se bucură de un ceai, o cafea, la noi pe terasă.

Suntem norocoşi pentru cine nu ne cunoaşte să avem un spaţiu generos şi prieteni inventivi şi biciclişti. Puteţi verifica pe Facebook, sub Lotus Bike  http://www.facebook.com/pages/Lotus-Bike/194895553877184.

Dacă sunteţi interesaţi, vă rog să răspundeţi fie pe Facebook, fie pe blog şi dacă sunteţi inspiraţi vă rog trimiteţi şi o propunere de temă de discuţie, precum şi ce activităţi preferaţi. Cine doreşte să gătească, putem face o pizza, sunt artistă:-) Dacă vă dă mâna cu aceeaşi ocazie sau în următoarea sesiune, pregătesc şevaletele şi vă pot invita şi la o seară de pictură în aer liber.

Avem pe cineva dăruit pentru facilitarea şi moderarea discuţiei, eu pot pregăti partea de exerciţii practice ca să şi rămânem cu ceva. Ce pot să promit că pe lângă socializare şi destindere, veţi avea parte şi de creştere personală. Ca dată aproximativă, mă gândesc la vineri, 20 mai.

Ca să ne putem descurca cu logistica, probabil va fi nevoie şi de un fee modic, vom vedea în funcţie de câţi ne strângem.  Singurul inconvenient, că va trebui să veniţi până la Corbeanca. Dacă vi se pare complicat menţionaţi şi asta în feed-back şi organizăm în oraş. Dar atunci nu vom beneficia de aerul liber şi vom avea nevoie de mai multă logistică, implicit vă vom cere un alt fee.

Recapitulez lista de întrebări:
1. Sunteţi interesaţi de o astfel de întâlnire?
2. Ce v-ar interesa să schimbaţi în bine în viaţa voastră profesională sau personală?
3. Sunteţi de acord să contribuiţi cu un fee?
4. Ce activităţi recreative preferaţi?
5. Preferaţi să veniţi în Corbeanca sau să fie organizat în Bucureşti? 

Aştept cu nerăbdare un feed-back.
Seară liniştită!

Dacă doriţi să ştiţi mai multe despre experienţa mea profesională găsiţi mai multe detalii despre perioada 1996-2009 pe http://www.linkedin.com/profile/view?id=7756064&trk=tab_pro
Din 2007 până în prezent am obţinut licenţa pentru Business NLP Practitioner, licenţa de NLP Practitioner, ambele recunoscute de IANLP http://www.ia-nlp.org/ şi the Society of Neurolingvistic Programing SNLP http://www.society-of-nlp.net/
De asemenea urmez cursul de NLP Associate Coach, în urma căruia voi deveni în iulie Associate Coach acreditat de ICI, International Coaching Institute http://www.international-coaching.org/.

Moderatorul de care povesteam este prietena şi partenera mea în ale dezvoltării personale, Irina Berechet. Mai multe detalii despre experienta profesională a Irinei pe http://ch.linkedin.com/in/irinaberechet

Misiunea noastră este să găsim cea mai potrivită cale de a îi ajuta pe oameni să îşi regăsească ecologia personală.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu