Ambasador Star of Service

miercuri, aprilie 06, 2011

Nu suntem roboţi

Dragii mei nu vă voi dezamăgi cu încă o analiză profundă a realităţii şi nici cu încă o poveste a succesului personal şi a modului în care eu reuşesc să răstorn toate situaţiile în favoarea mea. În fapt obiectivul meu cu acest blog şi cu alte articole postate pe HRPortal a fost să arăt şi cât de vulnerabili şi dezorientaţi putem fi şi asta prin exemplul personal.

http://www.portalhr.ro/desfiintarea-miturilor-partea-a-doua/

Ce pot să arăt, ca să nu citiţi postările şi apoi să mergeţi şi să căutaţi o lamă, este că suntem oameni şi nu roboţi, că avem momente foarte bune şi momente mai puţin bune. Aş vrea să pot arăta că este greşit să ne luăm foarte în serios, că personalitatea noastră are nevoie de expansiune şi de retracţie câteodată. Aş vrea să nu par de succes, să nu par o profesionistă "and above all", aş vrea să par umană. 

Îmi propun să filtrez absolut tot ce postez şi să pot genera opinii proaspete despre dezvoltarea personală. Deci nu vă impacientaţi dacă citiţi despre sau vă întâlniţi cu oameni de mare succes în dezvoltarea personală (aici nu mă refer la mine), au şi ei scăpările lor, au şi ei zilele lor de retracţie. Diferenţa dintre ei şi voi este că ei îşi permit luxul de a se exprima foarte aproape de nevoile, dorinţele şi aspiraţiile lor şi mai şi câştigă din asta.

Vă doresc o seară frumoasă şi ţineţi aproape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu