Ambasador Star of Service

marți, mai 10, 2011

Contrar aşteptărilor

Relaxare, M, Vasluian, 29 aprilie
Relaxare, M. Vasluian,10 mai
Iată cum arăta desenul meu în 29 aprilie şi ce s-a întâmplat până în 10 mai. Şi cine ştie cum va arăta acest portret finalizat? Spre surprinderea mea, inclusiv expresia feţei este diferită. Astăzi am mai învăţat o lecţie. Şi anume că niciodată şi când spun niciodată o spun foarte apăsat, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.
Poţi să ai aşteptări legate de orice, ele nu îţi vor fi întâlnite exact aşa cum ţi-ai imaginat. Convingerea mea în legătură cu aşteptările s-a schimbat, de la "Nu poţi realiza nimic, dacă nu există o strategie, un plan şi organizare." la "Drumul către un vis presupune să înveţi să te laşi dus de val." O explicaţie ar fi că obiectivele mele au primit în centrul lor visul meu de a deveni ce se presupune că ar trebui să devin. Sună bizar, dar aşa simt.

În ultimele luni am învăţat să mă port ca o femeie, nu ca un bărbat, am învăţat că mi-am lăsat neîncheiate etape de învăţare din viaţă şi că acum a venit timpul să reiau acest proces de învăţare. Lecţia nr.1: Încrederea şi speranţa. După aceea voi mai vedea...Certitudinea din viaţa mea este că voi continua să învăţ.
Dacă vă interesează mai multe despre ce lecţii învăţăm de-a lungul vieţii şi ce se întâmplă dacă nu reuşim să facem acest lucru, vă invit să citiţi articolul următor, http://www.learningplaceonline.com/stages/organize/Erikson.htm

În seara asta sfatul meu este să vă daţi o şansă să învăţaţi ceea ce nu aţi învăţat la timpul potrivit. Vă deschideţi calea către potenţialul vostru real, iar acesta, credeţi-mă, este înfricoşător de frumos.

2 comentarii:

  1. Portretul din 10 mai e mai "relaxat" decat cel din 29 aprilie...parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  2. asa si este...pentru ca si au sunt mai relaxata acum spre deosebire de 29 aprilie.

    RăspundețiȘtergere