Ambasador Star of Service

joi, mai 12, 2011

O vizită în trecut

Se spune că este bine să îţi faci o listă de obiective la începutul fiecărui an. Ieri am descoperit întâmplător lista mea alcătuită pe baza unui articol găsit pe net,  în 4 ianuarie 2009 pentru 2010. Constat că nu am întocmit o astfel de listă pentru 2011, dar voi încerca să o fac mâine, chiar dacă a trecut de mult începutul anului, vorba aceea, niciodată nu este prea târziu.

       Ce îmi propun pentru 2010?
Care sunt cateva lucruri pe care mi le-am gasit in 2009 si vreau sa le iau cu mine in 2010.
Noile mele credinte si identitatea cea noua si inca ne-revelata in totalitate.
Daca ar fi sa imi pot face o poza in fiecare zi a anului, ce mi-ar placea sa spuna lumea cand s-ar uita la mine?
Uite zambeste!
Pe cine vreau sa am alaturi de mine (atat personal cat si profesional – atat cunoscuti cat si tipuri de oameni noi) in 2010?
Sotul meu, Daniel, Mariana, Ady, Anca, Luminita, Geanina, Mady, Geta, Ruzneci, Mugur, Octavian, Robert, Deborah, Richard, Moreau.
Alti oameni care se simt impacati cu ei sau care au reusit sa isi impace resursele si imboldurile spirituale cu viata moderna si de familie.
Cum ar suna povestea anului 2010 pe 31 decembrie 2010?
As vrea sa pot spune la finele lui 2010 ca m-am intalnit cu toti oamenii cu care am dorit sa ma intalnesc, ca am avut cel putin o experienta care m-a ajutat sa inteleg cum pot sa impac imboldul meu catre spiritualitate cu viata personala si spirituala.
Si ca am descoperit cea mai ingenioasa cale de a genera venituri din ceea ce ma pasioneaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu