Ambasador Star of Service

marți, mai 03, 2011

Totul pare simplu
 
Continui să vă prezint seria site-urilor şi blogurilor având ca subiect pictura, pe care le-am găsit de-a lungul peregrinărilor mele pe internet.

Doresc de asemenea să mă folosesc de aceste descoperiri, ca să vă pot împărtăşi într-un mod creativ şi plin de conţinut vizual părerile mele despre dezvoltarea personală şi despre construirea unui business din pasiune.

Ce mă impresionează la câţiva din cei care au făcut un business pornind de la pasiunea pentru artă, este modul în care îşi prezintă şi comunică atelierele şi activităţile în desfăşurare. Totul este demonstrat fie audio, fie video, oferind posibilitatea celor care vor să participe, să îşi facă o idee despre ce vor descoperi în cadrul cursurilor. Check it out http://www.sadievaleri.com/ Aproape că îmi vine să îmi iau un bilet de avion şi să dau o fugă până în "State", în California...not bad!

Iar demo-ul de pictură face ca tehnica să pară o joacă de copii http://vimeo.com/21240252

Sunt interesată de modul în care poţi structura simplu şi eficient comunicarea serviciilor către potenţialii clienţi, pentru că aşa cum am menţionat şi într-o postare anterioară suntem în faza în care creionăm branding-ul şi comunicarea on-line pentru proiectul şi în acelaşi timp business-ul nostru născut tot din pasiune.  Şi cum business-ul din artă îmi pare asemănător cu cel din dezvoltarea personală, în ceea ce priveşte dimensiunea, faptul că transferi abilităţi unor clienţi şi faptul că sursa lui de motivaţie stă în rolul tău ca fiinţă socială, ne vom inspira din cele mai creative, simple şi eficiente idei pe care le vom găsi în toate domeniile, încercând să devenim o prezenţă memorabilă.

 O ultimă precizare, dacă nu am menţionat până acum, business-ul nostru va acoperi o nevoie pe care am descoperit-o în domeniul dezvoltării personale, iar la start voi însoţită de o prietenă bună cu care împărtăşesc convingeri similare . Totul este în desfăşurare, totul este deschis perfecţionării şi învăţării. 
Pe mâine!

2 comentarii:

 1. Am fost intrebata odata "care sunt oamenii pe care ii invidiezi cel mai mult?"
  "Cei care traiesc din pasiunile lor" am raspuns imediat.
  Nu ma gandisem niciodata pana atunci.
  Dar n-am incetat sa ma gandesc, in fiecare clipa de atunci incolo...

  RăspundețiȘtergere
 2. In milisecunde aş da acelaşi răspuns.Vezi că am mai pus o postare interesantă, din seria revelaţiilor personale...

  RăspundețiȘtergere