Ambasador Star of Service

vineri, iulie 22, 2011

Totul stă în proporţii

Şi uite aşa planurile mele se transformară în realitate...
Am la activ două colabărari în domeniul formării şi am avut parte deja de câteva experienţe de formator (trainer) memorabile. Am încheiat cursul de coach şi pregătesc partea practică a evaluării finale, pentru a primi certificarea.
Din corporatistă am devenit liber profesionistă (antreprenoare) în 21 de luni. Primul contract pe formare l-am semnat astăzi.
Trăiesc o senzaţie de împlinire şi linişte, iar viaţa mea curge, nu se mai zbuciumă. Nu mai am gânduri parazite, iar dacă apar, ştiu că pot să le transform în emoţii constructive.

Ştiu că pot să ajut, să deschid inimi şi minţi, iar oamenii se transformă în reflecţia ochilor mei în oameni buni.

Dacă citiţi din postările mele anterioare, veţi vedea că tot ceea ce am căutat în acest răstimp a fost măsura şi nu mă refer la mărime, ci mai degrabă la proporţie.

După ani şi ani de zile în care am pierdut simţul proporţiilor, făcând totul în stil ambiţios, marea revelaţie a venit când am înţeles, că dacă reuşesc să păstrez proporţii armonioase între ce pot şi ce vreau, între viaţa personală şi cea profesională, între văzute şi nevăzute, s-ar putea să găsesc o cale de ieşire. Şi a fost mai mult decât atât...a fost o lecţie de acceptare a diferenţelor dintre oameni, a fost o lecţie de perseverenţă, o lecţie de creativitate şi expresivitate, o lecţie de viaţă, o lecţie de iubire.

Mă pregătesc pentru următorul pas, pentru că ştiu că transformarea nu este permanentă. Totul este supus schimbării, totul stă în proporţii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu