Ambasador Star of Service

joi, decembrie 29, 2011

Scrisoare de sfârşit de an

Dragii mei,
Această scrisoare este una de mulţumire şi de împărtăşire a lucrurilor bune întâmplate în acest an. Vă mulţumesc pentru inima voastră bună şi pentru curiozitatea cu care aţi revenit de fiecare dată pe acest blog. Am căpătat şi câteva opinii direct de la cititori şi ele au sunat cam aşa, reproduc cu vorbele mele:
"M-am regăsit în multe din subiectele articolelor."
"Ce ai scris m-a atins."
"Articolele sunt prea profunde. Greu de înţeles."
" Scrii foarte bine. Articolele sunt foarte interesante."
"Ai văzut, am făcut ca în articolul tău..."
Am constatat cu plăcută surprindere că cine a sosit pe blog pentru prima dată a citit mai mult de un articol.

Cea mai afişată pagină  a fost Iubirea intre fiziologie şi poezie, pe locul 2 Crăciun fericit 2011, pe locul 3 Oameni printre alţi oameni.
Se pare că doar iubirea "bate" sărbătoarea de Crăciun:-) care este de fapt tot despre iubire...

Într-un fel surprinzător acest blog a căpătat în timp propria lui identitate şi este dedicat iubirii, iubirii de sine, iubirii celorlalţi, îmbrăţişării vocaţiei.

Acest blog, pagina de facebook VocationalCoach, mesajele voastre, like-urile voastre m-au făcut o persoană mai bună, interacţiunea off-line cu o parte din voi mi-a mentinut treaz interesul pentru evoluţie, schimb de opinii şi descoperire de oportunităţi, orice fel de oportunităţi...de comunicare, de networking, de antreprenoriat, de deschis inima.

Şi tot cu inima deschisă vă doresc să vă păstraţi interesul în zona iubirii şi a evoluţiei şi să aveţi cel mai prosper şi mai împăcat 2012. La mulţi ani!

Cu drag,
Ioana Mirela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu