Ambasador Star of Service

luni, ianuarie 30, 2012

O viaţă recâştigată

29 ianuarie 23:57
Nu pot să nu postez azi, fie şi un articol mai scurt. Astăzi împlinesc 40 de ani, dar de fapt în ultimii 10 ani am murit şi m-am născut de cel puţin 2-3 ori:-)
Iniţial am dorit să fac o retrospectivă a evoluţiei mele, însă imi dau seama că de fapt doresc să le dau un imbold tuturor celor care se află în impas, nu înţeleg ce li se intamplă, nu văd nimic bun in viitor, nu îşi explica cine au devenit dintr-o data, sunt "down", au obosit, sunt la capătul puterilor, bat pasul pe loc, sunt pe punctul de a ceda, s-au săturat, nu înţeleg de ce li se întâmplă numai lor şi lista poate continua.

Mesajul meu pentru toţi aceştia este:

Continuaţi să căutaţi raspunsuri, să cautaţi îndrumare şi nu renunţaţi!
Dincolo de suferinţă, de sentimentul că nu valoraţi nimic, de sentimentul că oricine, dar absolut oricine este mai bun decat voi, dincolo, se afla sensul pe care acum l-aţi pierdut. În mod paradoxal dincolo nu înseamnă în viitor, dincolo este doar reapariţia dorinţei de a trăi acum, nu de mâine, nu de săptămâna viitoare, nu peste caţiva ani, ci acum şi aici.
Şi ca să întăresc ceea ce am spus până acum vă mărturisesc că în jurul meu sunt cel putin 10 oameni care, ca şi mine, şi-au recâştigat vieţile, şi-au regăsit bucuria de a trăi, însă mai întâi au trecut printr-o perioadă de rătăciri. Îi cunosc bine şi stiu (din exterior) cum au făcut faţă transformărilor din vieţile lor.

În concluzie vă rog, nu disperaţi, nu vă pierdeţi, îndrăzniţi să gresiţi, să vă umiliţi, să acţionaţi fără sa gândiţi prea mult, sunteţi pe calea cea bună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu