Ambasador Star of Service

luni, mai 07, 2012

Conditionarea, un destin pentru toti muritorii

Zilele acestea am intrat tot mai mult intre angrenajele gandurilor si o vreme am ramas prinsa ca intr-o capcana. Am uitat sau a fost nevoie sa uit cum sa imi las inima sa gandeasca.
Ce am descoperit a fost dezarmant. Am descoperit ca este egal si daca faci ceva si daca nu faci ceva, am descoperit ca din cunostinte si cunoastere iti poti croi conditionari, mai puternice decat cele pe care doresti sa le inlaturi. Am descoperit ca este mai constructiv sa raspunzi imboldurilor, decat sa planifici si sa analizezi. Am descoperit ca imi spun ca sunt cineva ca sa nu fac loc ipotezei ca sunt nimic conform standardelor mele. Si lista poate continua. Zilele acestea mi-a fost greu sa citesc articole motivationale, insa m-au linistit vocile celor care povestesc despre viata lui Arsenie Boca. 

Conform teoriei exista multe zgomote in jurul miezului nostru si tot ce noi trebuie sa facem este sa le inlaturam ca sa ne redobandim linistea. Nu am reusit. Sufletul meu este framantat si nu am pe ce sa dau vina. Nu pot da vina pe Super Luna, nici pe apropierea sfarsitului lumii, nici pe sot. Ce ma fac?

Se pare ca mi-am pastrat o farama de simt al umorului, ce durere! Tot sper  si chem un moment de Bliss, unul din acelea in care te loveste ca un meteorit, vine o revelatie si mai faci un pas astronomic inainte. Promit ca va tin la curent cu ce ma va lovi de aceasta data. Am incheiat aproape Psihologie si alchimie, mi-am inteles o mare parte din vise, am netezit o cale nebatuta catre o lume bizara si care traieste dupa legi nestiute si deocamdata sunt in expectativa.

Ma simt mica si uriasa in acelasi timp. Pe curand!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu