Ambasador Star of Service

luni, octombrie 08, 2012

Suma telurilor mici

Intenţia mea este clară, o declar in fiecare actiune, in fiecare interactiune. Vreau să conving pe cât mai mulţi că pot avea o viaţă cu sens. Îmi este foarte clar că nu vor fi toţi pregătiţi să schimbe ceva, dar îmi este şi mai clar că vor fi destui.

O viaţă fără sens este o viaţă care te consumă, te trăieşte ea pe tine, în loc să o trăieşti tu pe ea.

O viaţă cu sens este suma unor ţeluri mai mici care sunt puse în slujba unui ţel mai mare. Cum ştim care este ţelul cel mare? Ei bine, nu prea ştim, dar înţelegem. O viaţă cu sens este o viaţă trăită în fiecare moment de noi, nu de cei din jurul nostru pentru noi, nu de amici, nu de colegi, nu de parteneri, nu de familie.

O viaţă cu sens este de obicei plină de umor, de creativitate, de greşeli şi de învăţăminte. O viata cu sens nu este perfecta, nu este mareata, este imperfecta si facuta dintr-o serie de lucruri obisnuite.

Unei vieti cu sens nu ii lipseste neprevazutul, ba dimpotriva musteste de imprevizibil. O viata cu sens iti permite sa faci ce de obicei crezi ca nu este "potrivit" sa faci. Intr-o viata cu sens centrul este in centru, adica in tine. Nu este nevoie sa iti parasesti centrul, nu merita:)

Ce ziceti?! V-ati vazut vreodata viata din aceasta perspectiva? Daca da sunt mandra de voi, daca nu, sunt la fel de mandra ca o puteti vedea acum, aici.

Gasiti suma telurilor mici si aveti o solutie. Lasati de o parte telurile mari, sforaitoare si gaunoase. Interactionati cu ceilalti oameni, oamenii au prioritate si va pot face mai buni. Incepeti cu cei apropiati, apoi largiti cercul...sau invers, nu are importanta...oricum veti intelege la un moment dat.

Fiti intelepti, onorati-va viata! Fiti modesti, luati de la viata tot ce are ea mai bun de oferit.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu