Ambasador Star of Service

luni, decembrie 17, 2012

Sa faci totul diferit, dar la fel


Mai mult si mai mult ma reintorc la viata reala, insa imi dau seama ca sunt o alta persoana. Lumea in care traiesc acum este diferita, folosesc aceleasi cuvinte, dar spun alte lucruri. Este un sentiment ciudat, dar in acelasi timp placut, imbucurator, plin de speranta.
Cu toata euforia spirituala care m-a cuprins in ultimii 5 ani - si este o euforie buna, constructiva, simt ca lumea are nevoie de ea - am uitat sa mă ancorez in realitate. Si este normal sa se intample asa, pentru ca atunci cand te schimbi exista o perioada de timp cand negi ceea ce ai fost si imbratisezi ceea ce vei deveni. Si ca sa treci prin acest proces ai nevoie sa te desprinzi de realitate sau ceea ce ai numit pana in acel moment realitate. Dar apoi procesul presupune din nou ancorarea in realitate, nu in scepticism, ci in realitate, pentru ca suntem oameni si traim in aceasta realitate, nu in cea interdimensionala.

Acest proces este inca si mai dificil decat primul, cel in care iti pierzi lumea pentru ca ai participat la dezintegrarea ei. Este mai greu pentru ca este atat de frumos ce ai descoperit incat iti place sa visezi cu descoperirea in brate. Pare ca este de ajuns sa curgi cu voia altor forte in dreapta si in stanga si vei atrage tot ce ai nevoie. Este si nu este asa. Mai mult si mai mult descopar ca am nevoie de ce am invatat inainte, insa avand ca baza ce am descoperit de-a lungul calatoriei mele de reinventare. 

Nu este amuzant? Dumnezeu asta are simtul umorului, nu gluma:)
Sa caut in lung si in lat, in exterior si in interior ce a fost deja acolo dintotdeauna. Sa fac totul diferit, pentru ca mai apoi sa fac totul la fel. De aceea iubesc viata.

Va provoc si pe voi sa investigati daca nu cumva ati uitat sa reveniti in concret, dupa ani de cautari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu