Ambasador Star of Service

sâmbătă, decembrie 08, 2012

Uriașii din noi

Noi nu încăpem în tipare sau în instrumente fie ele virtuale sau materiale. Suntem dincolo de toate aplicatiile si soft-urile generate de tehnologia IT. Bogăția noastră este de neimaginat, iar orizontul nostru nu are limite. 
Multă vreme am fost "stăpânită" de instrumente, cum ar fi mailul, Facebook-ul, lista cu lucruri de făcut, calendarul, ceasul și altele de acest fel. Azi este ziua în care vreau să onorez uriașul din mine. În sfârșit el respiră ușurat, iar zgomotul respirației lui poate să îți facă pielea de gâscă. Îmi dau seama simțindu-l că ce am încercat până acum, încadrarea lui într-un tipar, a fost cea mai idioată strategie posibilă.

Uriașul din mine este creativ, vesel, puternic și viu. El este fluid și solid deopotrivă, duios și înfricoșător, greu și ușor. El poate exista în ambele dimensiuni, aici și dincolo. Nu are sau nu pot eu simți dacă are gen. Cred totuși că nu este femeie și nici bărbat. Este foc, apă, aer și pământ la un loc. 

Uriașul din mine este portalul care îmi dă acces la toate celelalte personaje din mine. Am încredere oarbă în el. Mă închin lui și mie în același timp. Uriașul din mine are propriile lui instrumente, internetul lui ar face să se rușineze internetul nostru, Facebook-ul lui străbate miliarde de galaxii și mii de dimensiuni. Îi sunt recunoscătoare pentru drumul pe care l-am parcurs împreună, chiar dacă pe alocuri am fost în diferite grade de comă (adică mai mult inconștientă). Ne-am întors amândoi acasă și asta este cel mai important. 

Acasă este pace și multă liniște...

Fiți înțelepți! Închideți ochii și simțiți uriașul din voi:), el așteaptă adormit ca o prințesă sărutul vostru.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu