Ambasador Star of Service

miercuri, februarie 27, 2013

O zi mare

Azi este o zi mare. Ziua în care pornesc pe un drum nou. Pun primul pas și zăpada scârțâie suspect sub talpa mea. Sunt cam ruginită, înghețat este sufletul în mine, dar cu coada ochiului zăresc ceva mai încolo un petic de iarbă încolțită. Este speranță.
Am nevoie de confirmare, de recunoaștere, așa că mi le ofer pe amândouă singură, cu speranța că le voi primi și din partea realității, în curând. 

Am lăsat la coșul de gunoi ranchiuna, speranțele deșarte că cineva mă va salva în ultimul moment sau că îmi va oferi anii pierduți pe o tavă de argint. De fapt îmi dau seama că din anii pierduți cum îi numesc eu s-a scris mare parte din personalitatea mea, iar personalitatea mea este ok. 

Ideea care se naște azi, a fost "incubată" mare parte din viața mea. A fost un fel de premoniție care s-a concretizat prin 2008. Ce noroc că nu am omorât-o în fașă! Dacă aș fi făcut acest gest necugetat eram deja moartă pe jumătate. Dar să vă explic cum.

Fiecare din noi are un centru, iar acel centru nu este gol. În centrul unei persoane poate să fie jocul, de exemplu, sau surpriza, sau sensibilitatea. În centrul meu este inversarea. Veți râde, poate, nici mie nu îmi este foarte clar cum. Dar asta este în centrul meu, inversarea, răsturnarea, altfel-ul. Eu nu văd lumea așa cum o văd ceilalți, o văd într-o altă perspectivă răsturnată, inversată, altfel. 

Toate chestionarele și testele create vreodată pentru media oamenilor, nu mi se aplică. Ochii mei se mișcă în direcții diferite față de ai celorlalți oameni, la mine stânga este și stânga și dreapta, la fel dreapta. Trăiesc cu mine de ceva vreme și m-am obișnuit, de fapt mai greu mi-a fost să mă adaptez. Cea mai mare frică a mea începând cu grădinița a fost că cineva va descoperi această anomalie a mea. 

Știu că nu sunt singură, știu că mai există vreo câțiva oameni ca mine (câteva milioane:)) Mulți din ei sunt conștienți de centrul lor altfel, alții nu sunt încă. Mă îngrijorează cei care nu sunt. Viața este un iad pentru aceștia. Sfatul meu pentru ei: "Întoarceți-vă acasă! Fiți înțelepți"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu