Ambasador Star of Service

sâmbătă, iunie 22, 2013

Viata asa cum e ea

Astazi am pasit intr-o comunitate foarte frumoasa. Cineva mi-a spus odata ca sunt un om frumos. Nu am inteles ce a dorit sa spuna pana azi, cand am intalnit o adunare de peste 50 de oameni alesi pe spranceana. Manifestul acestor oameni este ca ei pot si vor sa schimbe lumea. Si nu o fac pentru ca asta i-ar propulsa pe ei in fata celorlalti, ci pentru ca lumea o cere.

In mijlocul celor de la C.R.O.S. am lepadat toate prejudecatile pe care le mai aveam legate de spontaneitate, stangacie sau de diferentele dintre generatii.

Cand oamenii cred in visele lor si au si capacitatea de a-i angrena in mod firesc si pe altii in planurile lor ies niste lucruri extraordinare. Privind lucrurile din aceasta perspectiva nu exista nici o diferenta intre generatii. Daca lumea o cere, oamenii o pot schimba indiferent de varsta.

Sunt inspirata si insufletita de ce am descoperit. Sunt recunoscatoare pentru aceasta experienta. 
Se pare ca am un dar, acela de a le vorbi oamenilor despre ei. 

Am crezut pana acum ca totul este despre mine, dar a venit momentul sa accept ca totul este despre voi. Eu sunt doar un vehicul, un purtator de cuvant. Voi sunteti importanti! Fiti intelepti!


https://www.facebook.com/crosro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu