Ambasador Star of Service

marți, noiembrie 05, 2013

Simte viata

Viata se simte, relatiile autentice ne misca. Intre noi este mai mult decat interactiune formala, socializare, comunicare prin cuvinte. Detinem atat de multa putere si uitam sa o folosim. In noi exista potential nelimitat si il ardem cu țârâita. 
De ce ne este frică? Nici noi nu mai știm cu exactitate. Ce ne împiedică? Nu avem nici cea mai mică idee. Ne-am obișnuit așa.

Cineva mi-a spus azi că sunt conservatoare. Am sărit ca arsă. Cum eu? Eu care am trecut prin atâtea și am schimbat atâtea. Eu care de 5 ani mă străduiesc să înțeleg cine sunt și ce aș putea să devin. Vai mie! Dar mai apoi am reflectat la reacția mea și m-am întrebat simtind un soi de tristete, de dezamagire: "Dar oare ai făcut suficient? Oare nu poți mai mult și ai mers "la minima rezistență" cum se spune? Am simțit imediat că întrebarea este îndreptățită. Vreau să merg la nivelul următor. Este momentul să las deoparte frica. 

Astăzi am primit un mesaj. A fost trimis pe o cale neconvențională, dar a fost clar că este pentru mine:) poate prin intermediul meu și pentru voi?

Mesajul zice astfel: "Ești în siguranță. Lasă-te condusă de această nouă stare pe care ai descoperit-o de ceva vreme. Ai încredere, nu are ce să se întâmple rău. Stai în ceea ce te face unică și diferită. Nu mai încerca să fii ca ceilalți. Nu îți fie teamă să te arăți vulnerabilă, slabă. Oamenii se află într-un moment în care este nevoie să fie lăsați să fie slabi, vulnerabili. Și nu uita că meriți iubire și atenție."

Sunt încă sub impresia acestei experiențe. Fiți înțelepți!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu