Ambasador Star of Service

duminică, mai 22, 2016

Esență de oameni

Treci pe lângă oameni și nu ii vezi, te vezi de obicei tot pe tine, rasfrânt în mii de oglinzi. Mă întreb de câți oameni este nevoie pentru ca în sfârșit să te vezi pe Tine?

O clipă dacă ai lăsa deoparte frica te-ai întâlni cu Dumnezeu aici, la o cafea și o prăjitură. Ar trebui să porți totuși ochelari de soare cu filtru UVA/UVB:))

Din ochii oamenilor curge esența lor...acea sclipire din coltul irisului, umbra din cornee și energia caldă care respectă toate principiile termodinamicii cu strictețe, dar vine dintr-o altă lume. Dacă vrei să cunoști un om gustă din esența ochilor lui și te vei elibera. Vei plânge un pic, apoi vei plânge mai mult, dar vei răsufla ușor pentru că vindecarea este foarte aproape, totuși izbăvirea rămâne departe.
Pentru izbăvire va fi nevoie să plângă îngerii în ceruri și cerul să își dezvăluie irisul și corneea.
De departe va părea atunci că vine sfârșitul lumii, dar unde apune o lume va răsări o alta și râurile de lacrimi nu vor mai fi amare, vor fi sărate, lacrimi normale de apă și sare.

Zâmbește și privește-i pe oameni când poți direct, când nu, pe furiș. Privește-le umbra din cornee și sclipirea din colțul irisului și vei vedea ceva ce până acum nu ai fost capabil să vezi, esența de oameni.

Zâmbește, o lume nouă se naște!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu